Francine Oomen Annet Schaap
Hoe overleef ik mijn eerste zoen?
June 08, 2019 Comments.. 662
Hoe overleef ik mijn eerste zoen Voor de eerste keer verliefd Hoe voelt dat eigenlijk Hoe moet je iemand versieren En hoe gaat zo n eerste zoen Er verandert een heleboel in Rosa s leven Ze verhuist van Den Bosch naar Groningen en da

 • Title: Hoe overleef ik mijn eerste zoen?
 • Author: Francine Oomen Annet Schaap
 • ISBN: 9789026995163
 • Page: 187
 • Format: Hardcover
 • Voor de eerste keer verliefd Hoe voelt dat eigenlijk Hoe moet je iemand versieren En hoe gaat zo n eerste zoen Er verandert een heleboel in Rosa s leven Ze verhuist van Den Bosch naar Groningen, en dat vindt ze vreselijk Alexander, de vriend van haar moeder, komt bij hen wonen en blijkt ineens een strenge bemoeial te zijn Haar moeder krijgt een baby en Rosa wordt voVoor de eerste keer verliefd Hoe voelt dat eigenlijk Hoe moet je iemand versieren En hoe gaat zo n eerste zoen Er verandert een heleboel in Rosa s leven Ze verhuist van Den Bosch naar Groningen, en dat vindt ze vreselijk Alexander, de vriend van haar moeder, komt bij hen wonen en blijkt ineens een strenge bemoeial te zijn Haar moeder krijgt een baby en Rosa wordt voor het eerst verliefd Dit boek staat boordevol tips over verliefdheid Over frisse adem, versiertips voor beginners en gevorderden, over liefdesverklaringen in de chatbox Maar ook over nee durven zeggen en erachter komen wat je wel en niet wilt Een onmisbaar boek voor iedereen die voor het eerst verliefd is, of van plan is het te worden

  • [PDF] ✓ Unlimited ↠ Hoe overleef ik mijn eerste zoen? : by Francine Oomen Annet Schaap ↠
   187 Francine Oomen Annet Schaap
  • thumbnail Title: [PDF] ✓ Unlimited ↠ Hoe overleef ik mijn eerste zoen? : by Francine Oomen Annet Schaap ↠
   Posted by:Francine Oomen Annet Schaap
   Published :2019-06-08T00:59:43+00:00

  1 Blog on “Hoe overleef ik mijn eerste zoen?

  1. Shannon says:

   Ook dit was weer een leuk boek, maar eigenlijk is heel de serie wel gewoon leuk. Ik vind het wel super raar dat een meisje van veertien al gewoon een hele nacht alleen thuis mag/moet blijven, ook onder deze omstandigheden. Ook vind ik het onbegrijpelijk dat Alexander zich zo gedraagt en dat hij er zo mee weg komt.

  2. Graham says:

   Oké, de HOI-serie was voor mij he-le-maal het einde toen ik een jaar of 12/13 was en hij staat vandaag de dag nogsteeds netjes in mijn boekenkast. Toen ik op HBO-go de film voorbij zag komen (met Romijn Conen <3) kon ik het niet laten om deze tenenkrommende en uberawkward film te kijken. Pats boem, nostalgie sloeg toe. Daarom ga ik de vijf delen die ik heb nog een allerlaatste keer lezen. Daarna mogen ze naar een nieuwe kersverse puber om de nodige tips door te geven aan een nieuwe generatie [...]

  3. Floor Flawless says:

   Ik moest bij het lezen van dit deel gelijk terug denken aan de gelijknamige musical waar ik heen ben geweest jaren geleden. Toen ben ik er achter gekomen hoe tof ik musical en theater eigenlijk vind :)

  4. Merel says:

   Het vierde deel van de hoi-serie krijgt van mij weer 3 sterren. Aan het begin van het boek gaat Rosa samen met haar moeder en Alexander verhuizen naar Groningen. Haar moeder is in verwachting van hun liefdesbaby en dat vindt Roos helemaal niet leuk. In Groningen voelt ze zich dan ook erg alleen en mist haar vrienden. Maar in de buurt woont wel een heel knappe jongen genaamd Thomas. Op een gegeven moment krijgen ze verkering en proberen wat dingen uit. Maar is hij de ware? En wie is die prins in [...]

  5. Roos says:

   Heel spannend en grappig boek

  6. Valerie says:

   First book I've read of the series. This was my favorite one for sure.

  7. melike says:

   Favorite series when I was 12 years old

  8. Gwen Michielsen says:

   Soms is het toch leuk een zusje van 11 jaar te hebben, kan je ongegeneerd boeken van Francine Oomen lezen.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *